Σάββατο 6/12, 17:00 Ορεστιάδα - Ολυμπιακός Novasports 7
Δευτέρα 8/12, 17:00 Παναθηναϊκός - Παμβοχαϊκός Novasports 3


Η 7η αγωνιστική της Volley League έρχεται με σημαντικά παιχνίδια στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου και τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους αγώνες Ορεστιάδα – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - Παμβοχαϊκός για την 7η αγωνιστική της Volley League.

Στην Ορεστιάδα η ομώνυμη ομάδα με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη, θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, προκειμένου να παραμείνει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 7 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Βασίλη Πρεμίδη.

Στο κλειστό της Κυψέλης και στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Παμβοχαϊκό με τους γηπεδούχους να ψάχνουν ένα ακόμη τρίποντο για να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να πετύχουν τη πρώτη νίκη μακριά από το Βραχάτι. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου και audio από το Novasports.gr.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου
17:00 Ορεστιάδα - Ολυμπιακός σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Βασίλη Πρεμίδη από το Novasports 7.

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου
17:00 Παναθηναϊκός - Παμβοχαϊκός σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου από το Novasports 3 και audio από το Novasports.gr.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube