Η σχολή μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και τουριστικών σπουδών Etoile, ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει 14 πρέσβειρες και συζύγους πρέσβεων από όλες τις ηπείρους, οι οποίες πραγματικά απόλαυσαν ένα «βιωματικό» ταξίδι στην ελληνική κουζίνα, με αυθεντικές συνταγές, Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ), αλλά και βραβευμένα ελληνικά κρασιά.
Οι καθηγητές executive chefs της σχολής Ν.Περλεγκής, Α. Μάνος και ο καθηγητής ζαχαροπλαστικής Μ. Σαράβας «μύησαν» τις πρέσβειρες στα μυστικά των ελληνικών γεύσεων. Σε αυτό το «βιωματικό» σεμινάριο έμαθαν να ανοίγουν φύλλο, να φτιάχνουν σπανακοτυρόπιτα, γιουβετσάκι και χαλβά με προϊόντα ΠΟΠ...
www.driveandtravel.gr