Η πρώτη Youtruck Fiesta είναι γεγονός!

Το πρώην ανατολικό αεροδρόμιο Ελληνικού φέρνει πιο κοντά το κοινό στον επιβλητικό κόσμο του φορτηγού, συγκεντρώνοντας σε έναν άρτια οργανωμένο εκθεσιακό χώρο όλα όσα ενδιαφέρουν τον επαγγελματία οδηγό, παρέχοντας ενημέρωση και παρουσιάζοντας ό,τι πιο νέο στα επαγγελματικά οχήματα, μηχανήματα, ανταλλακτικά, ΙΚΤΕΟ, συνεργεία, αξεσουάρ, εταιρείες μεταφορών και logistics.

Από αυτή την έκθεση δεν θα μπορούσε να λείπει ο δύο φορές πρωταθλητής του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος φορτηγών, Γιόχεν Χαν, μαζί με τον χορηγό του την Castrol.

Ο Γερμανός οδηγός μίλησε στην κάμερα του sport-fm.gr για τη συνεργασία του με την Castrol, τους στόχους του για το πρωτάθλημα, αλλά και για τον τελικό του Champions League.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συνεργασία μου με την Castrol, η οποία συνεχίζει την εξέλιξη με σκοπό να μας βοηθάει να έχουμε ακόμη καλύτερη απόδοση. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά σκοπός μας σίγουρα είναι να προσπαθήσουμε και να κάνουμε το τρία στα τρία. Έχουμε ξεκινήσει καλά στον πρώτο αγώνα», ήταν τα λόγια του Χαν, ο οποίος δεν θα χάσει τον τελικό του Champions League μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Ντόρτμουντ:

«Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος. Αν βλέπω ένα αποτέλεσμα αυτό είναι το 2-1, αλλά δεν θέλω να παρασύρω το κοινό».

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας της Έκθεσης:

Σαββάτο: 25 Μαΐου 2013, 10.00 π.μ. – 19.00μ.μ
Κυριακή: 26 Μαΐου 2013 10.00 π.μ. – 19.00μ.μ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube