Η εντός έδρας ήττα των Λέικερς από τους Μάτζικ επανέφερε τον προβληματισμό στις τάξεις των «λιμνάνθρωπων», με τον προπονητή της ομάδας, Λουκ Γουόλτον να τοποθετεί τα αίτια της ήττα στα πολλά λάθη και τις πολλές χαμένες βολές της ομάδας του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης Λέικερς – Μάτζικ (108 – 104), ο 38χρονος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου, μεταξύ άλλων υποστήριξε: «Τα λάθη και οι χαμένες βολές μας σκοτώνουν. Παίζουμε ιδιαίτερα δυνατά και αρκετά καλά κατά διαστήματα. Δεν το κάναμε αυτό στην πλειοψηφία του αποψινού αγώνα, αλλά αυτό είναι ένα ζευγάρι παιχνιδιών στην σειρά. Χάσαμε ένα παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όμως χάσαμε έντεκα ελεύθερες βολές. Δηλαδή, έντεκα εύκολους πόντους. Πρέπει να βελτιωθούμε και να ανακάμψουμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Λέικερς τα ξημερώματα είχαν 20/31 ελεύθερες βολές (64.5% βολές) ενώ έπειτα από 19 αγώνες στο ΝΒΑ έχουν την έκτη χειρότερη επίδοση στις ελεύθερες βολές (71.7% ευστοχίας στις βολές) και την πέμπτη χειρότερη στα λάθη, με επίδοση 15.9 λάθη ανά παιχνίδι.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube