Mια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε σε αμερικανικό μέσο ο άσος των Κλίπερς, Τζον Γουόλ. Μίλησε λοιπόν για την θητεία του στους Ρόκετς αλλά και για την σχέση του με τον Τζέιμς Χάρντεν, η οποία από την αρχή σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

«Μόλις προσγειώθηκα στο Χιούστον πήρα τηλέφωνο τον Τζέιμς και του είπα πως μόλις τελειώσω με τα media να βρεθούμε για να συζητήσουμε. Εκείνος μου λέει ότι φεύγει απευθείας να πάει στα γενέθλια του Lil Baby (γνωστού αμερικανού ράπερ) στην Ατλάντα και με ρώτησε εάν θέλω να πάω μαζί του. Σοκαρίστηκα και του είπα είσαι μ@@@κας; Δεν έχω προλάβει να πάω στο ξενοδοχείο, πρέπει να μιλήσω με τον πρόεδρο και τον γενικό διευθυντή δεν γίνεται να κάνω τέτοιες μ@@@κιες την πρώτη μου μέρα», δήλωσε αρχικά ο πρώην αll star.

«Από εκείνη την στιγμή κατάλαβα ότι τα πράγματα δεν θα κυλήσουν ομαλά, ο Χάρντεν δεν εφανίστηκε στο training camp και είχε ζητήσει ήδη ανταλλαγή. Εγώ εν τω μεταξύ είχα να παίξω δύο χρόνια και ήθελα να αποδείξω ότι μπορώ ακόμα να προσφέρω σε μια ομάδα, αλλά τα αποδυτήρια ήταν άνω κάτω εξαιτίας του και δεν μπορέσαμε ποτέ να βρούμε ρυθμό σαν ομάδα. Τα δύο χρόνια που έμεινα εκεί ήταν καταστροφικά», τόνισε ο 32χρονος γκαρντ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Γουόλ συμφώνησε σε buyout με τους Ρόκετς και υπέγραψε με τους Κλίπερς, στους οποίους πριν τον τραυματισμό του ήταν πολύ θετικός και θύμιζε λίγο από τον παλιό του εαυτό. Συγκεκριμένα, μετρούσε 11,4 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 5,2 ασίστ σε μόλις 22 λεπτά συμμετοχής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube