Ο Ολυμπιακός πέρασε... αέρα από το Βερολίνο, όπου διέλυσε την Άλμπα, με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος να στέκεται μετά το ματς στη βελτίωση της ομάδας του μετά το κακό δεύτερο ημίχρονο, τα όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια, αλλά και το νέο έτος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίξαμε πολύ καλύτερη άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε μέσα από αυτή να βρούμε ενέργεια και ρυθμό και να ταΐσουμε και την επίθεση μας.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε παίξει καλά, ειδικά στην άμυνα μας και ήταν λίγο... άγρια τα πράγματα στα αποδυτήρια. Αυτό στο τέλος μεταφράστηκε σε μια πολύ θετική ενέργεια για την ομάδα που βγήκε στην τρίτη περίοδο και έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ.

Σίγουρα τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα στον Α' γύρο. Αλλά πρέπει να υπολογίσετε ότι είχαμε τραυματισμούς, είχαμε κάποιες προσθήκες νέων παικτών. Είναι καλό σημάδι ότι έχουμε αυτό το ρεκόρ αυτή την στιγμή, είναι πολλές ομάδες κοντά, αλλά πιστεύουμε ότι θα έχουμε έναν πολύ καλό Β' γύρο.

Είναι τρελοί οι καιροί που ζούμε εκεί έξω, δεν μιλάω μόνο για την ομάδα. Προσεύχομαι να έχουμε ειρήνη το 2024 και να υπάρχει ειρήνη και υγεία σε όλο τον κόσμο και φυσικά και για εμάς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube