Μπορεί το εμβόλιο που έκανε κατά του κορωνοϊού να του επέτρεψε να αγωνιστεί χωρίς πρόβλημα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν κάνοντας την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, ωστόσο ο Άντριου Γουίγκινς έδειξε μετανιωμένος γι' αυτό. Ο Καναδός φόργουορντ των Γουόριορς, που κατέκτησε το πρωτάθλημα και έγινε All Star για πρώτη φορά στην καριέρα του μέσα στο 2022, ήταν εξ αρχής αντίθετος με τον εμβολιασμό, αλλά προκειμένου να μη στερήσει τη βοήθειά του από την ομάδα του, υπέκυψε.

«Ήμουν All Star και πρωταθλητής φέτος, αυτό ήταν το καλό κομμάτι και δεν έχασα έναν χρόνο, που αποδείχτηκε ο καλύτερος της καριέρας μου. Όμως δεν ήθελα να εμβολιαστώ, δεν ήθελα να βάλω τέτοια πράγματα στο σώμα μου. Δεν μου άρεσε και δεν μου άρεσε που δεν είχα το δικαίωμα της επιλογής. Δεν μου άρεσε που μας είπαν 'αν δεν το κάνετε, δεν θα παίξετε'», τόνισε ο γιος του άλλοτε άσου και των ελληνικών γηπέδων, Μίτσελ Γουίγκινς.

Ο 27χρονος άσος, που είχε 16,5 πόντους, 7,5 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα σε 34,9 λεπτά κατά μέσο όρο στα playoffs μπαίνει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του και είναι σαφής: «Θα ήθελα πολύ να μείνω στους Γουόριορς, είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια και αυτό δεν είναι στα λόγια, αλλά με πράξεις».

"I would love to stay here," Wiggins said at the Warriors' exit interviews in June. "Being here, this is top-notch. The way they treat the players ... we're all one big family. I feel like a lot of places may say that, but they show it through their actions."

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κι όμως το είπε: Ο Ντράμοντ δήλωσε πως είναι ο κορυφαίος ριμπάουντερ όλων των εποχών!

Στεφ Κάρι: «Η Κάμαλα Χάρις μπορεί να ηγηθεί της χώρας μας και να φέρει ελπίδα»

Η απίθανη αντίδραση του Λεμπρόν όταν άκουσε πως είναι ο γηραιότερος παίκτης στο ΝΒΑ

Ντόντσιτς: «Στόχος; Το πρωτάθλημα!»

Ο «εξωγήινος» δυναμώνει: Πόσα μυϊκά κιλά πήρε ο Γουεμπανιαμά σε έναν χρόνο

Έντουαρντς για την ανταλλαγή του Τάουνς: «Πονάει που δεν είναι εδώ ο αδερφός μου, αλλά έτσι είναι η λίγκα»

«Θα ήθελα να μείνω μακριά από αυτόν τον τύπο»: Η ατάκα του Μπρόνι Τζέιμς για τον ΛεΜπρόν!

Δεν χωρούσε στο πλάνο: Η απίστευτη φωτογραφία των Γουέμπι και Πολ στη Media Day των Σπερς!

«Μετά τον γάμο…»: Η επική απάντηση του Γιάννη σε ερώτηση για τη γαμήλια βραδιά του!

Γιάννης: «Η συμμετοχή με την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες μια από τις σημαντικότερες εμπειρίες στη ζωή μου»