Ο Κωστής Γόντικας ήταν ο καλεσμένος της δεύτερης εκδήλωσης που έκανε ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το Ευρωμπάσκετ για το Athens Metro Mall. O διεθνής σέντερ της Καρδίτσας, που συμμετείχε στην προετοιμασία της «επίσημης αγαπημένης» μέχρι να τραυματιστεί, μίλησε στους Βάιο Τσούτσικα, Σταύρο Χονδροθύμιο και Αλέξανδρο Τσουβέλα για την πορεία της Εθνικής ομάδας και όχι μόνο.

Οι ακροατές της εκπομπής είχαν την ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ και παιχνίδια ερωτήσεων κερδίζοντας πλούσια δώρα. Θα ακολουθήσουν άλλες δύο εκδηλώσεις του bwinΣΠΟΡFM 94,6 στο Athens Metro Mall, το προσεχές Σάββατο (10/9, 12:00-14:00), αλλά και το επόμενο (17/9, 12:00-14:00).



Αναλυτικά, ο Κωστής Γόντικας μίλησε για:

-το πώς νιώθει παρακολουθώντας την Εθνική ομάδα: «Είναι περίεργο που το βλέπω από μακριά, σίγουρα θα ήθελα να ήμουν κι εγώ εκεί, αλλά χαίρομαι για την ομάδα και ελπίζω να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί».

-τις βλέψεις της Εθνικής ομάδας: «Έχει δείξει πολύ καλά δείγματα και όλοι, ακόμη κι αν δεν το λένε, θέλουν να δουν την ομάδα στο βάθρο. Μέχρι τώρα οι εμφανίσεις προσφέρουν το δικαίωμα για αισιοδοξία. Κοιτάμε τους εαυτούς μας πρώτα και το ποιος θα είναι ο αντίπαλος έρχεται δεύτερο, μετά το τι θα κάνουμε εμείς σε άμυνα κι επίθεση».

-το κλίμα της Εθνικής ομάδας: «Είναι καταπληκτικό. Όλα τα παιδιά θέλουν να είναι εκεί και δίνουν τα πάντα. Φαίνεται από το πώς πανηγυρίζουν. Για μένα είναι τεράστια τιμή που φόρεσα το εθνόσημο».

-το πώς είναι να είσαι συμπαίκτης με τον Γ. Αντετοκούνμπο: «Είναι τρομερό συναίσθημα να έχεις συμπαίκτες όπως ο Γιάννης. Όταν έχεις έναν leader σαν κι αυτόν, όλοι ακολουθούν. Τα παιδιά τον γνωρίζουμε ήδη αρκετά χρόνια και έχουμε πολύ καλή σχέση μαζί του».

-το πώς δεν ασχολήθηκε με το βόλεϊ, όπως ο πατέρας του: «Μου είχε πει να ασχοληθώ με ό,τι θέλω, αρκεί να σπουδάσω, όπως και έκανα. Μέχρι τα 13 έπαιζα ποδόσφαιρο, τερματοφύλακας ήμουν, αλλά στα 14 άρχισα το μπάσκετ και έμεινα εκεί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ισραήλ-Ελλάδα: Στη μάχη των νοκ άουτ του Eurobasket U20 η Εθνική Νέων

Έμαθε αντίπαλο στα νοκ άουτ του Eurobasket U20 η Εθνική Νέων

Πρώτη ήττα της Εθνικής Νέων για το Eurobasket U20 στα χέρια της διοργανώτριας Πολωνίας

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Εθνική Νέων, λύγισε τη Σερβία με κορυφαίους Ζούγρη και Σαμοντούροφ!

Live Streaming: Η πρεμιέρα της Εθνικής Νέων κόντρα στη Σερβία για το Eurobasket U20

Οι αντιδράσεις του πάγκου, η ατμόσφαιρα και ο... Παυλίδης: Η παρακάμερα από τη νίκη της Εθνικής κόντρα στην Ολλανδία

Στο κατάμεστο ΣΕΦ η δεύτερη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στις δύο πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών του EuroBasket!

Με Τολιόπουλο, Παπαγιάννη και Πετρούσεφ το Top-10 της 4ης ημέρας των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025!

Κουζέλογλου: «Στην Εθνική Ομάδα έχουμε κοντά μας αυτούς που μας έκαναν να παίξουμε μπάσκετ»

Σίβεκ: «Κυριαρχήσαμε κόντρα σε παίκτες Ευρωλίγκας, αλλά δεν έχουμε την ποιότητα»