Στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις επέστρεψε ο ΑΝΟ Γλυφάδας μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 12-3 της ΑΕΚ στο Λαιμό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών.

Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτερη καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, και χάρη στην εξαιρετική άμυνά τους, αλλά και τις επεμβάσεις του Κουρούβανη στο τέρμα έφτασαν με σχετική άνεση στη νίκη. Από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο, η Γλυφάδα πήρε «αέρα» τεσσάρων γκολ, με το ημίχρονο να κλείνει 6-2.

Η ΑΕΚ δεν βρήκε λύσεις ούτε στην επανάληψη, μένοντας μάλιστα χωρίς γκολ στην τρίτη περίοδο (8-2), με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται 12-3. Έτσι, η Γλυφάδα πανηγύρισε την τρίτη νίκη της στη σεζόν, ανεβαίνοντας στη δέκατη θέση και τους 9 πόντους, ενώ από την άλλη, η «Ένωση» έμεινε στους 8 πόντους και στη δωδέκατη θέση.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-2, 2-0, 4-1.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Κουρούβανης, Τζελάτης, Παπούκας, Περόπουλος, Μαυρωτάς, Ηλιόπουλος 3, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης 1, Στίβενσον 2, Γούντχεντ 3, Χαραλαμπόπουλος 2, Πούρος, Μπακαλούμης, Γαλάνης 1, Φωτεινάκης.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Σταμέλος, Κουτσιαλής, Κουλιεράκης 1, Κουρλιάφτης 1, Γιαννουρής 1, Παυλιδάκης, Στελλάτος, Βέκκος, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος 1.

Την ίδια ώρα, ο Υδραϊκός υποδεχόταν τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 13-5.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο (4-4), η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη, πάτησε «γκάζι» στην επανάληψη και με ένα επιμέρους 7-0 (!) έκλεισε το τρίτο οκτάλεπτο στο 11-4. Αποτέλεσμα που ανέβασε τον Υδραϊκό στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 πόντους, αφήνοντας των Πανιώνιο στην όγδοη με 12 βαθμούς.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 7-0, 2-1

Υδραϊκός (Μάκης Βολτυράκης): Πολογεώργης, Τσιστράκης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Παπασυφάκης 3, Μακαντάνης, Μπλάνης 5, Αργυρόπουλος 1, Φώσκολος, Παπαδόγκωνας, Μπεριστιάνος 2, Αλβέρτης, Παρτσόγλου, Χατζηγούλας 2.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Σαλτερής, Μπουζαλάς, Νταλάπας, Σπούνερ, Μπραΐμης, Γαβαλάς, Καλαϊτζής, Ζουρίδης, Αλεξίου, Δήμου 3, Μπάρακατ 1, Καπετανάκης 1, Λιμαράκης, Μοσχοβέλης, Κούκουνας.

Τέλος, το Παλαιό Φάληρο επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την ήττα από το Περιστέρι, φεύγοντας με το διπλό από την έδρα του τελευταίου Βόλου (8-15), σκαρφαλώνοντας έτσι στην έκτη θέση με 13 πόντους. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη κυριάρχησε από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο, όταν και προηγήθηκε 5-2 για να κλείσει το ημίχρονο στο 9-4. Κορυφαίοι για τους νικητές οι Χούπερ και Τσολακούσης με 5 και 4 γκολ αντίστοιχα.

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 2-4, 3-2, 1-4

ΟΥΚ Βόλου (Δημήτρης Μπλάνας): Γρηγοριάδης, Δανιήλ, Γκανάτσιος 2, Δ. Στεργίου, Παπαβασιλείου 3, Μαριγάνης, Αλευρόπουλος, Βλιώρας, Γ. Στεργίου 1, Μακρής, Νικηφορίδης 2, Κουφιδάκης, Νάσιος, Πετρόπουλος, Μπομπός.

Παλαιό Φάληρο (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Χούπερ 5, Κόκκινος, Παπαδημητρίου, Ραμίρεζ 2, Δίπλαρος 1, Τσολακούδης 4, Αθυμαρίτης 1, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης 2, Τσαχιλίδης, Γκαράνης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube