Για πρώτη φορά από τη στιγμή που ο Ντρέιμοντ Γκριν χτύπησε στον αγώνα τον Γιουσούφ Νούρκιτς και τιμωρήθηκε, οι δυο τους συναντήθηκαν τα ξημερώματα στην αναμέτρηση των Γουόριορς με τους Σανς (113-112) και έδειξαν πως η βεντέτα τους καλά κρατεί.

Οι δυο τους αντάλλασσαν «φιλοφρονήσεις» σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ συνέχισαν την κοκορομαχία και στις δηλώσεις τους μετά το ματς.

«Είναι λυπηρό, δεν έμαθε τίποτα από την τιμωρία του. Είναι θέμα χρόνου να χτυπήσει πάλι κάποιον. Παίρνω πίσω όσα είχα πει ότι αξίζει δεύτερη ευκαιρία. Δεν αξίζει καμία», είπε ο Βόσνιος σέντερ, που είχε 6 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Όταν ο Γκριν ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του, απάντησε στο ίδιο μήκος κύματος. «Ο Νούρκιτς προσπάθησε να με νευριάσει και δεν τα κατάφερε. Αν θέλει να περιφέρομαι ήσυχα στο παρκέ όπως αυτός, δεν πρόκειται να το κάνω. Οι ήσυχοι τύποι δεν κερδίζουν ποτέ. Ας συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει, δεν δουλεύει», ανέφερε ο φόργουορντ των Γουόριορς που είχε 15 πόντους, 9 ασίστ και 7 ριμπάουντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube