Την επιλογή του Ντομάντας Σαμπόνις να μην δώσει το χέρι στους παίκτες των Γουόριορς μετά το Game 7, δεν μπορεί να σεβαστεί ο Ντρέιμοντ Γκριν όπως δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης των «πολεμιστών» με τους Κινγκς.

Ο φόργουορντ των πρωταθλητών του ΝΒΑ και ο Λιθουανός πέρασαν μια αν μη τι άλλο, επεισοδιακή σειρά αφού μην ξεχνάμε ότι στο Game 2 ο Γκριν πάτησε το στήθος του Σαμπόνις και δεν αγωνίστηκε στο επόμενο παιχνίδι, ενώ ο 26χρονος είχε δεχτεί τεχνική ποινή καθώς είχε αρπάξει το πόδι του 33χρονου.



Παρ’ όλα αυτά, ο Γκριν ανέφερε πως δεν μπορεί να σεβαστεί ότι ο Λιθουανός δεν έδωσε το χέρι σε αυτόν και στους συμπαίκτες του, μετά το τέλος της σειράς: «Έχασα πολύ σεβασμό για τον Ντόμαντας», είπε ο Γκριν και συνέχισε: «Δεν θέλεις να δώσεις τα χέρια των αντιπάλων αφού χάσεις, δεν το σέβομαι αυτό» και θυμήθηκε μια αντίστοιχη δική του περίπτωση απέναντι στους Καβαλίερς:

«Έφυγα κάποτε από το γήπεδο όταν χάσαμε στο 7ο παιχνίδι από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και πήγα στα αποδυτήρια μου, κάθισα και είπα, "Δεν μου φαίνεται σωστό". Και επέστρεψα στο γήπεδο και έδειξα σε όλους αγάπη. Έχασες, ασχολήσου με αυτό. Δώσε το σεβασμό σου. Αυτό ήταν κακό για μένα. Δεν το σέβομαι αυτό» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του 33χρονου Αμερικανού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube