Με την σωστή νοοτροπία πρέπει να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, για να αποφύγει τυχόν… κακοτοπιές, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μάριους Γκριγκόνις.

Μιλώντας πριν την αναχώρηση της αποστολής των πρωταθλητών Ευρώπης, ο Λιθουανός άσος επισήμανε ότι η ήττα στον τελικό του Super Cup αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του, ενώ δήλωσε σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα φτάσει στο 100%.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκριγκόνις:
Για την επιστροφή στο Βερολίνο: «Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφουμε σε αυτήν την πόλη, ειδικά για μένα που έχω παίξει εκεί, να βλέπουμε γνώριμα πρόσωπα και φυσικά για εμάς εδώ η περσινή χρονιά είχε ευχάριστη κατάληξη. Ευχάριστο που επιστρέφουμε».

Για την πρεμιέρα με την Άλμπα: «Στην Euroleague δεν μπορείς να υποτιμάς καμία ομάδα, αν είναι η Άλμπα ή η Ρεάλ, πρέπει να είσαι έτοιμος και να παίζεις με τον ίδιο τρόπο».

Για το αν η ομάδα είναι έτοιμη: «Στην προετοιμασία είχαμε περίπου 8-9 παίκτες, αλλά παίξαμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Προφανώς δεν κερδίσαμε, οπότε δεν είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς, σίγουρα δεν είμαστε στο 100% αλλά θα φτάσουμε εκεί».

Για το αν θα επηρεάσει η ήττα στο Super Cup: «Πιστεύω ότι έχουμε χαρακτήρα, οπότε μια ήττα δε θα μας επηρεάσει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube