Παίκτης – θρύλος για την Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να γίνει ο Αντουάν Γκριεζμάν, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του για το γερμανικό «Kicker». Ο επιθετικός των «ροχιμπλάνκος» αναφέρθηκε στο γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ έκανε και τις προβλέψεις του για το φετινό νικητή του Champios League.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για την Ατλέτικο: «Νιώθω πολύ καλά εδώ, με την Ατλέτικο. Έχουμε ένα εξαιρετικό πρότζεκτ με το οποίο ταυτίζομαι 100%, θέλω να βοηθήσω το κλαμπ να μεγαλώσει, η Ατλέτικο με βοηθά να μεγαλώνω και θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Με εξιτάρει η ιδέα να γίνω θρύλος και ιστορικός παίκτης για το σύλλογο. Είναι σημαντικό για μένα. Θέλει πολλή δουλειά, αλλά είμαι αποφασισμένος να το κάνω, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου».
Για την Bundesliga: «Η Γερμανία είναι μια χώρα που μου αρέσει, τόσο οι ομάδες όσο και η εθνική. Η Ντόρτμουντ είναι ο καθρέφτης του γερμανικού πρωταθλήματος. Είναι μια λίγκα με πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο. Είναι λίγο στη σκιά των άλλων πρωταθλημάτων, δεν μιλάνε πολύ γι’ αυτό, αλλά όσον αφορά τα ταλέντα και τις ομάδες δεν έχει τίποτα να ζηλέψει. Είναι μια λίγκα που μπαίνουν πολλά γκολ, όπως δυστυχώς είδαμε και με την Ντόρμουντ τις προάλλες».
Για το ποιο είναι το καλύτερο πρωτάθλημα: «Θα έβαζα την Ισπανία στην πρώτη θέση, στα προημιτελικά και τα ημιτελικά του Champions League πάντα υπάρχουν πολλές ισπανικές ομάδες».
Για το φαβορί του Champions League: «Για μένα η Μάντσεστερ Σίτι είναι το πρώτο φαβορί γιατί έχει τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Μετά έρχονται η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα γιατί εκεί παίζουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι. Και μετά βλέπω εμάς».
Για το βραβείο “The Best”: «Πραγματικά δεν το κατάλαβα… Αλλά δεν το αποφασίζουμε εμείς, το κάνουν άλλοι για τη FIFA, είναι πιο πολύπλοκο. Αλλά μου φάνηκε ότι ήταν κρίμα. Για μένα ένας τέτοιος τίτλος θα έπρεπε να είναι μια σημαντική διάκριση. Θα έπρεπε να είναι μια ανταμοιβή για τις δύσκολες στιγμές που πέρασα μακριά από την οικογένειά μου όταν ήμουν 13, 14 και 15 ετών. Δεν ήταν ένας τίτλος μόνο για μένα, αλλά και για τους γονείς μου, τα αδέρφια μου, για όλους τους κόπους και το αποχωρισμό».