Ο Άλμπερτ Γκούντμουντσον, βρέθηκε αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης ενός έτους, κατηγορούμενος για μια υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης το καλοκαίρι του 2023 στην Ισλανδία, ωστόσο σήμερα (10/10) αθώωθηκε από το Δικαστήριο του Ρέικιαβικ.

Συγκεκριμένα, εις βάρος του 26χρονου μεσοεπιθετικού της Φιορεντίνα είχε γίνει καταγγελία από μια γυναίκα που γνώρισε σε κλαμπ στο Ρέικιαβικ, με την υπόθεση, όμως, να έχει θετική έκβαση για τον ίδιο, καθώς όπως τονίζει ο Ισλανδός εξτρέμ «τώρα μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου και να επικεντρωθώ σε αυτό που κάνω καλύτερα».

Ο Γκούντμουντσον μετά την έκδοση της απόφασης, με ένα μακροσεκελές κείμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχήθηκε αυτή η υπόθεση να μην αποτελέσει τροχοπέδη για άλλες γυναίκες που είναι πραγματικά θύματα βίας.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην ανάρτησή του:

«Αυτό είναι το ξεκάθαρο συμπέρασμα του Περιφερειακού Δικαστηρίου του Ρέικιαβικ σε απόφαση που εκδόθηκε σήμερα. Αν και ήμουν βέβαιος για μια θετική έκβαση της υπόθεσης, η απόφαση έρχεται με κάποια ανακούφιση. Ήταν μια δύσκολη χρονιά ειλικρινά, και καθόλου έυκολη ψυχολογικά, αλλά έχω μάθει ότι η οικογένεια και οι φίλοι μου είναι τα πάντα για μένα και θα είμαι για πάντα ευγνώμων σε αυτούς.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω ότι δεν θα υποστηρίξω ποτέ καμία μορφή βίας. Ως πατέρας δύο παιδιών, συμπεριλαμβανομένης μιας μικρής κόρης, και με τρεις μικρότερες αδερφές, ελπίζω ειλικρινά ότι αυτή η υπόθεση δεν προκαλεί κανένα κακό σε άλλες γυναίκες που είναι πραγματικά θύματα βίας. Τώρα μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου και να επικεντρωθώ σε αυτό που κάνω καλύτερα
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube