Τεράστιο πλήγμα έχει δεχθεί η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο Ρόδρι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα επιστρέψει στην ενεργό δράση στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Ισπανός χαφ χτύπησε στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στην Άρσεναλ (22/09, 2-2) και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στηρίζει πολλά πάνω στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και αυτό το αποδεικνύουν οι δηλώσεις του:
«Αν δεν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, θα φταίει ο τραυματισμός του Ρόδρι. Είμαστε πιο δυνατοί με αυτόν, όπως και με τον Άκε, τον Μπομπ και τον Κέβιν, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν το θέλουμε, όμως πρέπει να το αποδεχτούμε. Ως σύλλογος, έχουμε υπέροχους παίκτες και είμαι βέβαιος ότι θα βρούμε μια λύση. Υποβλήθηκε σε επέμβαση σήμερα (27/9) το πρωί και θα είναι έτοιμος για την επόμενη σεζόν. Δυστυχώς, για αυτή τη χρονιά, τα πράγματα τελείωσαν γι' αυτόν.

Ήταν το χειρότερο δυνατό σενάριο, αλλά αυτά συμβαίνουν. Θα είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε κατά τη διάρκεια της αποκατάστασής του. Δεν έχουμε παίκτη που να μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως αυτά που μας προσφέρει, όμως όλοι μαζί μπορούμε να καλύψουμε το κενό που αφήνει. Πρέπει να το διαχειριστούμε ως ομάδα και να προσαρμοστούμε στους πολλούς αγώνες που έρχονται χωρίς έναν τόσο σημαντικό παίκτη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube