Mπορεί ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα να έθεσε εαυτόν εκτός διάθεσης της Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο οι «τρικολόρ» μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς για τον βασικό τους σέντερ!

Συγκεκριμένα, ο Ρούντι Γκομπέρ μέσω ενός story στο Instagram επιβεβαίωσε εμμέσως πως θα δώσει το «παρών» στη διοργάνωση, αφού ανέβασε μία φωτογραφία με το σήμα της Γαλλίας και το τρόπαιο του Μουντομπάσκετ!

Η εξέλιξη αυτή σίγουρα θα ανακουφίσει τον Βενσάν Κολέ, αφού νωρίτερα στη σεζόν ο 31χρονος ψηλός είχε δηλώσει πως ίσως χρησιμοποιήσει το διάστημα της offseason για να δουλέψει περισσότερο στο παιχνίδι του, κάτι που θα τον έθετε εκτός ρόστερ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και θα αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» της Γαλλίας.

Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια του Μουντομπάσκετ, η Γαλλία θα παίξει στον όγδοο όμιλο στην Τζακάρτα της Ινδονησίας και θα αντιμετωπίσει τον Καναδά, τη Λετονία και τον Λίβανο. Εάν προκριθεί στον δεύτερο γύρο, θα συναντήσει ομάδες από τον έβδομο όμιλο, που αποτελείται από το Ιράν, την Ισπανία και την Ακτή Ελεφαντοστού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube