Καλό χαρακτήρισε το κλίμα στην ομάδα ο γκαρντ της ΑΕΚ, Νίκος Γκίκας, ο οποίος ανέφερε ότι πρέπει εκείνος και οι συμπαίκτες του να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Γκίκας στη media day της ΑΕΚ:
- Για τις τελευταίες εμφανίσεις της ΑΕΚ: «Η τελευταία εμφάνιση ήταν αποκαρδιωτική για όλους μας, ειδικά για τον κόσμο. Όλοι έχουμε αντιληφθεί τι κάναμε στο Ρέθυμνο και θέλουμε να επανέλθουμε σε καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα, ώστε να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας και να αρχίσουμε να κερδίζουμε, που είναι πολύ σημαντικό. Συνεπώς πρέπει να κερδίσουμε, αρχής γενομένης από αύριο».

- Για το αν έχει χαλάσει το κλίμα στην ομάδα: «Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Δεν έχει χαλάσει κάτι στο κλίμα στα αποδυτήρια. Απλώς δεν παίξαμε καλά στο Ρέθυμνο και έχουμε βγάλει τα… μάτια μας άλλες δυο φορές, στο Ισραήλ και στη Λήμνο. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε».

- Για το αν νιώθει… μόνος στη θέση του πόιντ γκαρντ: «Είναι πολύ τεχνικό το κομμάτι αυτό. Στο σύγχρονο μπάσκετ, είναι σχετική η θέση του άσου. Το 1 και το 2 είναι πανομοιότυπες θέσεις. Η ομάδα έχει γκαρντ, δεν νιώθω μόνος μου. Όλα τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν όποτε τους ζητηθεί να κάνουν κάτι, άρα δεν θεωρώ ότι είμαι μόνος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.