Παραμένει... τεταμένο το κλίμα στις τάξεις της Χάιντουκ.

Η πιθανή αντίπαλος της ΑΕΚ στον τελευταίο προκριματικό γύρο του φετινού Conference League (0-0 το πρώτο παιχνίδι της με την Ρουζόμπεροκ από την Σλοβακία) έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στην αναμέτρησή της με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ για τη 2η αγωνιστική του κροατικού πρωταθλήματος, με τον προπονητή της ομάδας, Τζενάρο Γκατούζο, να μιλάει για την κόντρα του με τον Ιβάν Πέρισιτς.

Ο Ιταλός άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό, τονίζοντας ότι ο Πέρισιτς του έχει ζητήσει να αποχωρήσει και ότι τον έθεσε εκτός ομάδας έτσι ώστε να μην χαλάσει το κλίμα στα αποδυτήρια.

«Είχα μία κουβέντα με τον Πέρισιτς πριν από 20 μέρες και μου είπε ότι θέλει να φύγει. Ακόμα και μετά από όσα μου είπε, εγώ του έδωσα την ευκαιρία να παίξει. Κανείς δεν πρέπει να βγάζει συμπεράσματα βασισμένος σε φήμες. Στα αποδυτήρια πρέπει να σέβεσαι τους κανόνες και τους συμπαίκτες σου. Αν ένας ποδοσφαιριστής εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει, αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα στα αποδυτήρια. Το θέμα όμως δεν έχει κλείσει. Αύριο είναι μια καινούρια μέρα και ο Πέρισιτς είναι ακόμα εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube