Η Ελλαδάρα έπαιξε λυσσασμένα στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στην υπερδύναμη Αγγλία και στο σοκ του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, δεν μάσησε από την ισοφάριση του Μπέλιγκχαμ στο 87’ και με γκολάρα του Παυλίδη στο 94’ ξέρανε το σύνολο του Λι Κάρσλεϊ.

Μετά την αναμέτρηση, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, χαρακτήρισε την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας «μία από τις καλύτερες στην ιστορία της», ενώ μίλησε για την κατάθεση ψυχής που έκαναν οι Έλληνες διεθνείς, αλλά και τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τα λόγια είναι φτωχά μπροστά σε αυτό που έγινε χθες με τον Γιώργο, η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτόν και μόνο. Οι απόλυτοι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες και ο προπονητής που κατέθεσαν ψυχή σήμερα και γράφτηκε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της Εθνικής ομάδας.

Εύχομαι την Κυριακή να γεμίσει το γήπεδο, ο κόσμος αξίζει να αγαπήσει αυτή την ομάδα, το απέδειξε σήμερα κάνοντας μας όλους περήφανους, μα κάνοντας ακόμη πιο περήφανο τον Γιώργο από ψηλά. Την Κυριακή επίσης, η ομάδα θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια και θα γίνει ενός λεπτού σιγή για να τιμήσουν και οι Έλληνες φίλαθλοι την μνήμη του Γιώργου.

Πρωταγωνιστές είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής και πραγματικά εύχομαι με όλη μου την καρδιά να κερδίσουμε και την Κυριακή, να κατακτήσουμε την πρώτη θέση και να προκριθούμε στο Mundial του 2026 που είναι και ο μεγάλος μας στόχος».


Για το αν μίλησε με τους Έλληνες διεθνείς: «Ναι μιλήσαμε με τα παιδιά πριν το παιχνίδι και όλοι είπαν ότι θα δώσουν και την ψυχή του για να αφιερώσουν τη νίκη στον Γιώργο και αυτό φάνηκε στο γήπεδο που έκαναν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία της Εθνική. Μια νίκη, μια εμφάνιση είναι το «κλειδί» που γυρίζει για να έρθει ο κόσμος πιο κοντά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube