Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» με τους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη:
Για τις επιτυχίες που έχει πανηγυρίσει με τον Ολυμπιακό: «Δεν θα μπορούσα να ευχηθώ μια πιο όμορφη πενταετία. Αυτή η ομάδα μου έδωσε μόνο χαρές. Οι λύπες ήταν λίγες και τις αντιμετωπίσαμε σαν μια οικογένεια».

Για την εκτός έδρας δυναμική που έδειξε να έχει η ομάδα: «Δεν νομίζω ότι εξηγείται κάπως. Έτυχε να παίζουμε εντός τα πρώτα ματς. Χρειαζόμασταν λίγο χρόνο να μπούμε στο ευρωπαϊκό mood. Το επίπεδο στην Ελλάδα είναι πολύ χαμηλό. Ενδεικτικό είναι ότι φέτος έχουμε απώλεια μόλις δύο σετ στο πρωτάθλημα. Σίγουρα χρειαζόμασταν χρόνο προσαρμογής, για αυτό στα δεύτερα ματς παίζαμε καλύτερα».

Για τα προβλήματα που υπήρχαν παλιότερα στον Ολυμπιακό: «Ήμουν από τις τυχερές και έζησα μόνο χαρές. Έχει την καλύτερη οργάνωση, από όποια άλλη ομάδα έχω περάσει. Έχουμε τη στήριξη όλων των ανθρώπων της ομάδας και του κόσμου. Δεν έχω να πω τίποτα κακό για αυτή την ομάδα».

Για την δουλειά που έχει κάνει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κόντρα στα προβλήματα: «Και άλλες ομάδες είχαν λεφτά, αλλά δεν μπόρεσαν να οργανωθούν και για αυτό βρίσκονται εκεί που βρίσκονται. Είχα πρόταση από την χρονιά που ανέλαβε ο κ. Κουντούρης τον Ολυμπιακό. Δεν τον ήξερα και αρνήθηκα. Βλέποντας τη δουλειά που γίνεται, δεν θα μπορούσα να πω όχι στη συνέχεια. Φαίνεται και από τα αποτελέσματα του Ερασιτέχνη γενικότερα και από τα σχόλια όσων έχουν περάσει από την ομάδα πόσο καλή δουλειά γίνεται».

Για το αν μπορεί να ζήσει από το βόλεϊ: «Δεν θα μπορούσα να είμαι παρούσα σε όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας, αν δεν μπορούσα να ζήσω από αυτό. Ο Ολυμπιακός είναι από τα λίγα σωματεία που το προσφέρουν αυτό».

Για το αν σκέφτεται μια μεταγραφή στο εξωτερικό: «Πριν κλείσω στον Ολυμπιακό ήταν το όνειρό μου μια τέτοια εμπειρία. Τώρα μου φαίνεται πολύ δύσκολο να φύγω. Και οι επιτυχίες και η οργάνωση και ο κόσμος. Όταν νιώσω ότι αυτός ο κύκλος θα κλείσει, δεν ξέρω υπό ποιες συνθήκες, τότε ίσως το κάνω. Δεν θεωρώ όμως ότι έχει κλείσει ακόμα».

Για το πόσες ώρες προπονείται: «Η δουλειά ενός αθλητή δεν είναι μέσα στο γήπεδο. Είναι από το τι θα φάμε, πότε θα το φάμε, πότε θα κοιμηθούμε, τι ζωή θα κάνουμε γενικότερα. Στο γήπεδο κάνουμε διπλές προπονήσεις. Δεν γίνεται να μην τα τηρείς όλα αυτά. Δεν καταπιέζομαι για να τα καταφέρω, κάνω αθλητισμό από έξι χρονών, αυτή είναι η ζωή μου. Το δύσκολο είναι η αρχή και το τέλος της σεζόν. Στην αρχή είναι δύσκολο να μπεις στους ρυθμούς από το καλοκαίρι, στη μέση της χρονιάς είσαι συγκεντρωμένος στους στόχους σου και στο τέλος της χρονιάς είναι που θες να τελειώνεις για να ξεκουραστείς».

Για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Είναι η καλύτερη συνεργασία που είχα ποτέ. Ταιριάζουμε πάρα πολύ και προσωπικά και με όλη την ομάδα. Έχει χιούμορ, είναι αυστηρός και χαλαρός όπου χρειάζεται. Στα παιχνίδια μπορεί να είμαστε σφιγμένες και να μας ρωτήσει κάτι άσχετο για να χαλαρώσουμε».

Για το αν τις βοηθάει ο ελληνικός κορμός: «Είναι ένα μέρος της αλλαγής που έχει γίνει σε αυτήν την ομάδα και που έχει φέρει την επιτυχία. Δεν υπήρχε πρόβλημα στα αποδυτήρια όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είμαστε κάθε μέρα αγαπημένες, δώδεκα γυναίκες είναι δύσκολο να ταιριάξουν. Υπάρχει, όμως, σεβασμός και κοινός στόχος σε αυτό που κάνουμε. Όλη αυτή η τρέλα το αποδεικνύει. Δεν μπορείς να το υποκριθείς«.

Για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού και αν μπορεί ο Ολυμπιακός να το επαναλάβει: «Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Δεν περίμενε κανείς να κάνουμε τόσο καλή σεζόν για δεύτερη χρονιά. Όταν ανανέωσα ήθελα να σηκώσω μια ευρωπαϊκή κούπα με τον Ολυμπιακό. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τι παραπάνω να κάνουμε. Είναι απόφαση του προπονητή και της διοίκησης οι στόχοι της ομάδας. Σίγουρα, με τις αλλαγές που γίνονται σε καίριες θέσεις δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Η αξία της Κονόμη είναι μεγάλη, όχι μόνο αγωνιστικά. Χαιρόμαστε για την απόφασή της, έχουμε προετοιμαστεί για αυτή την απόφαση, αλλά μας επηρεάζει».

Για το επίπεδο στην Ελλάδα: «Τα πράγματα είναι πολύ εύκολα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά την ήττα από την ρουμανική ομάδα στου Ρέντη σκεφτόμασταν πως τελειώνει η χρονιά αν αποκλειόμασταν, γιατί στην Ελλάδα τα πράγματα είναι τελειωμένα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube