Μήνυμα ανασύνταξης και ενότητας ενόψει της συνέχειας των τελικών του ισπανικού πρωταθλήματος έστειλε ο Σέρχιο Γιουλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι με την πλάτη στον τοίχο αφού η Μπαρτσελόνα προηγείται με 2-0 στη σειρά και θέλει μια νίκη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Liga Endesa. Η «Βασίλισσα» θα ψάξει μια ανατροπή αλά... Παρτίζαν και ο Ισπανός γκαρντ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ότι η παραίτηση δεν είναι επιλογή στο σύλλογο που αγωνίζεται και ότι όλοι θα πρέπει να παλέψουν για να μειώσουν σε 2-1 τη σειρά.

«Η εγκατάλειψη δεν αποτελεί επιλογή. Όταν φοράς αυτή τη φανέλα η παραίτηση δεν είναι επιλογή. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο απ' όλους αυτό. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το τρίτο παιχνίδι και να παίξουμε ένα ακόμα την Πέμπτη στην έδρα μας», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Σκεφτόμαστε το Game 3 και τίποτε άλλο. Είναι ένας τελικός και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να βάλουμε τους κανόνες μας και στο τέλος να πάρουμε τη νίκη. Μετά θα σκεφτούμε το 4ο παιχνίδι, εφόσον καταφέρουμε και κερδίσουμε», ήταν τα λόγια του Γιουλ.

Τέλος, ο ήρωας της Ρεάλ στον τελικό της Ευρωλίγκας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πρώην συμπαίκτη του, Νίκολα Μίροτιτς, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα του: «Είναι βασικός για την Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ ταλαντούχος, είναι το σημείο αναφοράς τους και κάνει πολύ καλά παιχνίδια στα πλέι οφ. Πρέπει να τον προσέχουμε και να σταματήσουμε τη δράση του», σχολίασε χαρακτηριστικά ο 35χρονος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube