Το σίριαλ του Νίκολα Μίροτιτς καλά κρατεί με τον Μαυρβούνιο να μην έχει βρει ακόμη τον νέο σταθμό της καριέρας του, και τα δημοσιεύματα να «οργιάζουν».

Το μόνο σίγουρο στην περίπτωση του Μαυροβούνιου, είναι ότι την επόμενη σεζόν δεν θα αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα. Παρόλο που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τυπικά η αποδέσμευσή του, αυτό αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα, με τον παίκτη να αναζητά τη νέα του ομάδα και την Παρτίζαν να είναι το φαβορί.

Ο συμπαίκτης του στους «μπλαουγκράνα», Ρόκας Γιοκουμπάιτις, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο της αποχώρησης του Μίροτιτς, ενώ αποθέωσε τον 32χρονο φόργουορντ ως παίκτη και ως άνθρωπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχαμε μία πολύ καλή σχέση με τον Νίκολα. Οι μπασκετμπολίστες θα καταλάβουν, ήμασταν συνεργάτες στις προπονήσεις σουτ για δύο χρόνια. Έβλεπα τις ίδιες κινήσεις στην προπόνηση και μετά τις επαναλάμβανε στους αγώνες. Νομίζω ότι είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες με τους οποίους είχα την ευκαιρία να παίξω. Μου δίδαξε πολλά.

Ως άνθρωπος, είναι ένα πολύ αφοσιωμένο άτομο, που δίνει πολλά σε εκκλησίες και νοσοκομεία. Έχει καλή καρδιά και υπάρχει πάντα κάτι να συζητήσουμε μαζί του. Όποια θέση κι αν έχεις στην ομάδα, πάντα ρωτάει πώς τα πας. Ένας παίκτης που έχει δώσει τόσα πολλά στην ομάδα, αλλά δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε κάτι…Είναι λυπηρό, πραγματικά λυπηρό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube