Οδεύει προς το τρίτο του συνεχόμενο MVP ο Νίκολα Γιόκιτς!

Ο Σέρβος σέντερ εδώ και δυόμισι χρόνια έχει... πάρει παραμάζωμα όλο το ΝΒΑ, και δεν δείχνει καμία διάθεση να σταματήσει να εντυπωσιάζει με τις απίστευτες επιθετικές επιδόσεις του. Μάλιστα, φέτος, κι ενώ υπάρχουν ακόμη... μπόλικα παιχνίδια, έχει ήδη ξεπεράσει τα trible double που πέτυχε πέρυσι και πρόπερσι!

Συγκεκριμένα, τις δύο προηγούμενες σεζόν, στις οποίες αναδείχθηκε MVP, ο «Joker» ήταν «τριπλός» 19 φορές, ενώ φέτος έχει ήδη πετύχει 20 με τους Νάγκετς να έχουν ακόμη 25 παιχνίδια μπροστά τους!

Τα κατορθώματά του γίνονται πιο εντυπωσιακά, από το γεγονός πως φέτος για πρώτη φορά έχει μέσο όρο triple double, καθώς μετρά 25 πόντους, 11.4 ριμπάουντ και 10.1 ασίστ. Αν στο τέλος της σεζόν διατηρήσει αυτά τα νούμερα, θα είναι μόλις ο τρίτος στην ιστορία που θα ολοκληρώσει μία χρονιά με μέσο όρο triple double, μετά τους Όσκαρ Ρόμπερτσον και Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το γεγονός πως η ομάδα του Ντένβερ είναι πρώτη στη βαθμολογία της Δύσης με... σημαντική διαφορά από τους δεύτερους Γκρίζλις, καταλαβαίνουμε πως μόνο από θαύμα μπορεί να χάσει το τρίτο σερί MVP ο απίθανος Σέρβος!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube