Πολυάσχολο ήταν το φετινό καλοκαίρι για τον Νίκολα Γιόβιτς!

Μετά από μία απαιτητική σεζόν στο ΝΒΑ, ο Σέρβος φόργουορντ συμμετείχε με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Όμως, από ‘κει και πέρα ο 20χρονος φόργουορντ των Χιτ είχε να κλείσει μία εξαιρετική σημαντική εκκρεμότητα!

Συγκεκριμένα, δύο ημέρες μετά την επιστροφή από τις Φιλιππίνες στο Βελιγράδι, ο Γιόβιτς έδωσε εξετάσεις και πήρε το απολυτήριο λυκείου! Οι συμμαθητές του νεαρού φόργουορντ είχαν δώσει κανονικά τις εξετάσεις τους το 2022, ωστόσο εκείνος έπρεπε εκείνη τη χρονιά να μεταβεί νωρίτερα στις ΗΠΑ, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για το ντραφτ του ΝΒΑ, όπου η ομάδα του Μαϊάμι τον επέλεξε στο νούμερο «27».

«Αυτό έγινε αφότου επέστρεψα στο Βελιγράδι από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρώτα, είχαμε τη γιορτή για το ασημένιο μετάλλιο στη διοργάνωση. Την επόμενη ημέρα, πήγα στο σχολείο και έδωσα τις εξετάσεις. Δηλαδή, σχεδόν δύο ημέρες αφότου τελείωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε ο 20χρονος φόργουορντ στη «miamiherald.com» και πρόσθεσε:

«Για να γιορτάσουμε την αποφοίτησή μου είχαμε ένα όμορφο οικογενειακό δείπνο. Γιορτάσαμε όλοι μαζί. Το απολυτήριο το έχω στο κινητό μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube