Μία ιστορία που αναδεικνύει την τρομερή νοοτροπία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και εξηγεί πώς κατάφερε να γίνει ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του κόσμου διηγήθηκε ο Σάββας Καμπερίδης.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και πρώην βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη στην Εθνική ομάδα αναφέρθηκε στην εργατικότητα του Έλληνα σταρ, ο οποίος είχε πάει το καλοκαίρι του 2022 για προπόνηση στις 5:00 το πρωί ανάμεσα σε δύο φιλικά με την Ισπανία και πριν από ταξίδι.

Μάλιστα, όταν ο Καμπερίδης αναρωτήθηκε γιατί το έκανε αυτό, ο Γιάννης του απάντησε «εγώ δεν είμαι ταλαντούχος, αν δε δουλέψω, δε θα είμαι καλός».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έδειξε σεβασμό σε όλους, δούλεψε σκληρά όσο ελάχιστοι. Είναι ταπεινός και ένα παράδειγμα που το δείχνει είναι το εξής: Παίζαμε δύο φιλικά με την Ισπανία, 9 και 11 Αυγούστου. Ο Γιάννης έχει παίξει 20 λεπτά και είχε 31 πόντους.

Την επόμενη μέρα φεύγαμε από το ΟΑΚΑ στις 8:00 το πρωί για το αεροδρόμιο. Έφτασα νωρίτερα, στις 7:15 στο ΟΑΚΑ και είδα τον Γιάννη να βγαίνει από το μπάνιο. Κόουτς για να μη χάσω τη μέρα ήρθα για προπόνηση στις 5:00. Εγώ δεν είμαι ταλαντούχος, αν δε δουλέψω, δε θα είμαι καλός».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube