Η ανακοίνωση της προεπιλογής της Εθνικής ομάδας για το Προολυμπιακό Τουρνουά έφερε και την πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

«8/18 αθλητές της Εθνικής ομάδας είναι του Παναθηναϊκού και αυτής της ομάδας με τα πράσινα που όπου την πετυχαίνουν οι εκλεκτοί της ΕΟΚ την γ@@@@ε (ή έστω προσπαθούν)», έγραψε στο Instagram ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Υπενθυμίζεται πως ο DPG ορμώμενος από τα παράπονα της ομάδας του για τη διαιτησία στους δύο πρώτους τελικούς με τον Ολυμπιακό είχε αφήσει υπόνοιες πως μπορεί να μην πάνε οι παίκτες του «τριφυλλιού» στην Εθνική ομάδα.

Σημειώνεται πως στην 18άδα της Εθνικής βρίσκονται από πλευράς Παναθηναϊκού οι Σλούκας, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Μωραΐτης, Κ. Αντετοκούνμπο, Π. Καλαϊτζάκης, Χουγκάζ και Αβδάλας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανθόπουλος: «Για να έχεις πιθανότητα να κερδίσεις εδώ πρέπει να βάλεις τα σωστά σουτ»

Όσμαν: «Αντιδράσαμε στο παιχνίδι με τη Βίρτους, αυτή πρέπει να είναι η ταυτότητά μας»

Τα highlights από τη νίκη του πληθωρικού Παναθηναϊκού κόντρα στο ανταγωνιστικό Περιστέρι Betsson

Ακύρωσε το ρεπό της Δευτέρας ο Αταμάν: «Τέτοια νίκη είναι σαν ήττα - Αν είσαι μεγάλη ομάδα παίζεις όπως ο Ολυμπιακός»!

Stoiximan GBL: Διατήρησε το αήττητο ο Ολυμπιακός, συνεχίζει το κυνήγι ο Παναθηναϊκός

Ξανθόπουλος: «Μετά από πολύ καιρό δουλέψαμε φυσιολογικά»

Με ηγέτη Σάλας το Μαρούσι χαμογέλασε μετά από δύο μήνες και έστειλε μήνυμα… παραμονής!

Σερέλης: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία και τη σοβαρότητα που έπρεπε» - Ο λόγος που δεν έκανε δηλώσεις ο Αταμάν

Ανέβασε ένταση στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και καθάρισε το Περιστέρι

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ τους προέδρους που έβαλαν πτήση τσάρτερ για να αποφύγουμε τα μπλόκα»