Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την κάτοχο του τροπαίου, την οποία πέρυσι είχαν νικήσει 3-0 σετ στου Ρέντη.

Οι πρωταθλήτριες θα παραταχθούν χωρίς την τραυματία Σάσκια Χίππε, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας της.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε πως: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ξεκινάμε στο Challenge Cup, έχοντας και την εμπειρία από την περυσινή σεζόν κόντρα στην ίδια αντίπαλο. Σίγουρα, είναι μια καινούργια ομάδα, γιατί άλλαξε όλες τις παίκτριες και αυτό ίσως είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς που κάναμε δυο ποιοτικές προσθήκες.

Έχουμε αρκετές πληροφορίες και βίντεο από τα παιχνίδια της αντιπάλου μας φέτος. Είναι σε καλή κατάσταση και το έδειξαν με τη νίκη τους κόντρα στην πρωτοπόρο του ρουμανικού πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Περιμένουμε την υποστήριξη του κόσμου μας, χρειαζόμαστε τη βοήθεια τους σε αυτό το ματς, γιατί είναι πάντα πολύ σημαντική για εμάς».

Από την πλευρά της, η αρχηγός, Στέλλα Χριστοδούλου, τόνισε πως: «Είναι η ευρωπαϊκή μας πρεμιέρα, απέναντι σε μια ομάδα που αντιμετωπίσαμε πέρυσι και, που στη συνέχεια, κέρδισε το Challenge Cup. Φέτος είναι διαφορετική ομάδα.

Εμείς έχουμε δείξει καλό πρόσωπο στα τελευταία ματς και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε, να βγάζουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Στην προσπάθειά μας αυτή, θέλουμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας που μας δίνει ώθηση. Θέλουμε να είναι ο έβδομος παίκτης μας και θεωρώ ότι όλοι μαζί μπορούμε να ξεκινήσουμε με το "δεξί" τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube