Επίθεση στους Νετς εξαπέλυσε ο γερουσιαστής της Νέας Υόρκης, Μπραντ Χόιλμαν, επειδή επέτρεψαν στον Κάιρι Ίρβινγκ να επιστρέψει στις τάξεις της ομάδας παρότι είναι ανεμβολίαστος.

«Με κάνει έξαλλο όταν διασημότητες και αθλητές παίρνουν το ελεύθερο. Και εμείς οι υπόλοιποι; Η υγεία μας μπαίνει σε κίνδυνο, αρρωσταίνουμε και πεθαίνουμε. Είναι το υπέρτατο ‘Άντε γαμ@@@@ε’ προς τους φιλάθλους. Στέλνουν ένα παράξενο μήνυμα. Επιτρέπουν σε παίκτες που δεν κάνουν το εμβόλιο να συμμετέχουν και ταυτόχρονα δίνουν το δικαίωμα στη διαιώνιση των θεωριών συνωμοσίας γύρω από τα εμβόλια. Έτσι θέτουν σε κίνδυνο ζωές», τόνισε.

Υπενθυμίζεται πως ο Κάιρι Ίρβινγκ δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος λόγω της άρνησής του να εμβολιαστεί. Οι Νετς αρχικά τον έθεσαν εκτός ομάδας, αλλά προ λίγων ημερών αποφάσισαν να τον βάλουν ξανά στην ομάδα, μολονότι ως ανεμβολίαστος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε κανένα από τα ματς εντός έδρας ή και τα εκτός έδρας με τους Νικς. Πριν προλάβει να επιστρέψει στους αγώνες μπήκε στο πρωτόκολλο του κορωνοϊού και απομονώθηκε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube