Χωρίς τον φυσικό ηγέτη και καλύτερο παίκτη της καλείται να κατέβει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η εθνική ομάδα μπάσκετ της Γερμανίας.

Ο λόγος φυσικά για τον γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Ντένις Σρέντερ, ο οποίος μάλιστα είχε χάσει και το ΠροΟλυμπιακό τουρνουά του Σπλιτ της Κροατίας, λόγω ενός θέματος που είχε προκύψει με τα χρήματα για την ασφάλεια. Τελικώς, οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να βρουν λύση, με την Ομοσπονδία μπάσκετ της Γερμανίας να ανακοινώνει σήμερα πως το κόστος της ασφάλισης του 27χρονου άσου να είναι μεγάλο για αυτό και θα μείνει εκτός αποστολής.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο Σρέντερ εμφανίστηκε αρκετά απογοητευμένος με αυτή την εξέλιξη, ωστόσο δεν παρέλειψε να τονίσει πως στηρίζει απόλυτα την ομάδα!

«Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί στο Τόκιο. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι η μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή και πάντα ονειρευόμουν να συμμετάσχω σε Ολυμπιάδα.

Είμαι φυσικά πολύ απογοητευμένος που δεν μπορώ να παίξω και να παλέψω με την ομάδα σε αυτό το σημαντικό τουρνουά. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για τα δώδεκα παιδιά που πηγαίνουν τώρα στο Τόκιο. Έπαιξαν μαζί ένα μεγάλο ΠροΟλυμπιακό τουρνουά και αξίζουν αυτή τη συμμετοχή»,
ανέφερε χαρακτηριστικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube