Σε ένα μοναδικό δεκασέλιδο αφιέρωμα το κορυφαίο γερμανικό περιοδικό γαστρονομίας «Essen & Trinken» ανακαλύπτει τον πλούτο της Κρητικής κουζίνας, ο οποίος, όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος, «δεν μπορεί να αγοραστεί ούτε με χρυσό».
Λάδι από τις καλύτερες κορωνοέϊκες ελιές, περήφανα κρασιά που προέρχονται από ηλιόλουστα αμπέλια, μυρωδάτα μπαχαρικά, βότανα και άγρια λαχανικά, σαν να τα έχει φυτέψει ο ίδιος ο Θεός, είναι μερικές από τις εικόνες που μεταφέρει ο δημοσιογράφος μέσα από το εκτενές άρθρο του, σε συνέχεια της πρόσφατης επίσκεψής του στη Κρήτη.
www.driveandtravel.gr