Ο σεφ του Sofitel στη Μασσαλία, θα επισκεφθεί το Sofitel Athens Airport και θα συνδυάσει γεύσεις που προδίδουν τις πολιτισμικές αντιφάσεις του Μεσογειακού λιμανιού της Προβηγκίας, δείχνοντας πω; η κουζίνα της Μασσαλίας αποτελεί ένα εύγευστο ταξίδι στο χρόνο.

Με κύριο χαρακτηριστικό τη συνύπαρξη ενός πλούσιου παρελθόντος και ενός υποσχόμενου μέλλοντος, τα Μασσαλιώτικα πιάτα συνδυάζουν με έναν ξεχωριστό τρόπο τα φρέσκα λαχανικά με το ψάρι, τα καρυκεύματα και τα βότανα.

Το μοναδικό Aioli, la Navette de Marseille, le daube Provencale, la soupe au pistou et coquillage και φυσικά η θρυλική Μασσαλιώτικη μπουγιαμπέσα θα αποτελέσουν μερικά από τα πιάτα που θα αφιερώσει ο Γάλλος σεφ στο κοινό της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube