Η σχολή τουριστικών επαγγελμάτων L’Etoile διοργάνωσε μια γαστρονομική εκδήλωση με σκοπό την προβολή της κρητικής κουζίνας. Εκεί συναντήσαμε τον αναπληρωτή πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης, Αναστάσιο Παπαδάκη, που μας εξήγησε αν η κρητική γαστρονομία αποτελεί τουριστικό πλεονέκτημα του νησιού και μας αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος που το ξενοδοχείο St Nicolas Bay, όπου και εργάζεται, αναδείχθηκε ως η 2η κουζίνα στον κόσμο και ως το 8ο Family ξενοδοχείο παγκοσμίως.
Η συνέντευξη μεταδόθηκε από την εκπομπή DRIVE & TRAVEL, με τον Δημήτρη Μπαλή και την Κλεοπάτρα Νιφοράτου, η οποία μεταδόθηκε το Σάββατο 28 Μαρτίου 11:00-13:00 από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 από συνεργαζόμενους περιφερειακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα