Έφερε τούμπα την Καραμπάγκ στα πέναλτι και πήρε την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League η Γάνδη (1-0, 5-3 πέν.)!

Η βελγική ομάδα βρήκε το πολυπόθητο γκολ στο 74' με τον Γκιφτ και όταν η αναμέτρηση οδηγήθηκε στη... ρώσικη ρουλέτα δεν λάθεψε, παίρνοντας το τελευταίο εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στους Αζέρους, οι οποίοι είχαν και δοκάρι στο 3ο λεπτό μετά από κεφαλιά του Μουσταφαζάντα. Στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα άλλαξαν, με την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ των γηπεδούχων.

Στο 61', ο Φορτούνα έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, καθώς δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκουγκεσασβίλι από κοντά, ενώ στο 67' η Γάνδη ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα στον Γκοντό, με τον διαιτητή να έχει διαφορετική άποψη. Ωστόσο, στο 74' ο Γκιφτ με προβολή από κοντά άνοιξε το σκορ, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση και έπειτα στα πέναλτι.

Εκεί, οι γηπεδούχοι ήταν εύστοχοι σε όλες τις εκτελέσεις, με τον Ρουφ να πιάνει το τελευταίο της Καραμπάγκ και να δίνει μία σπουδαία πρόκριση στην ομάδα του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube