Το πρώτο πολύ μεγάλο παιχνίδι του Μουντιάλ... Η ποιοτική Γαλλία, η οποία πήρε την πρόκριση στους «16» χωρίς να πιάσει τα υψηλά στάνταρ απόδοσης, και η Αργεντινή η οποία γλίτωσε στο «τσακ» τον αποκλεισμό.

Σήμερα στο απόγευμα όμως, στις 17:00 που θα τεθούν αντιμέτωπες στο πρώτο χρονικά παιχνίδι για τους 16 της διοργάνωσης, και για πολλούς στο πρώτο πολύ μεγάλο ματς, τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία.

Δύο πολύ μεγάλες ομάδες, με παίκτες παγκόσμιας κλάσης θα τεθούν αντιμέτωπες με στόχο την πρόκριση στους «8».

Για τη Γαλλία ο Ντεσάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μεντί ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ αναμένεται να επαναφέρει στην 11άδα της ομάδας όλους τους παίκτες που ξεκούρασε στο τελευταίο παιχνίδι με την Δανία.

Στην Αργεντινή ο Σαμπάολι δεν αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα και –σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου της χώρας- προσανατολίζεται να βάλει στην 11αδα τον Παβόν σε μια διάταξη χωρίς κάποιον καθαρόαιμο επιθετικό.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες συναντώνται σε παιχνίδι νοκ-άουτ φάσης σε Μουντιάλ. Μέχρι τώρα έχουν συνολικά 12 ματς με την Αργεντινή να έχει νικήσει σε έξι, έναντι δύο των Γάλλων.

Οι πιθανές 11άδες:

ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Σιντιμπέ, Βαράν, Ουμτιτί, Ερνάντες, Πογκμπά, Καντέ, Ματουιντί, Εμπαπέ, Φεκίρ, Γκριζμάν.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Αρμάνι, Μερκάδο, Οταμέντι, Ρόχο, Ταλιαφίκο, Πέρες, Μαστσεράνο, Μπανέγα, Ντι Μαρία, Παβόν, Μέσι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube