Τα τελευταία νέα αναφορικά με τη συμμετοχή του Ματίας Λεσόρ στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά για την εθνική Γαλλίας.

Ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού, που παραμένει εκτός προπονήσεων των «τρικολόρ», έχοντας χάσει μάλιστα και τα δύο πρώτα φιλικά της εθνικής του κόντρα σε Τυνησία και Μαυροβούνιο, φαίνεται πως έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος για τη συμμετοχή του στο Μουντομπάσκετ, το οποίο και ξεκινά σε λιγότερο από 20 ημέρες, αφού το πρώτο τζάμπολ της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένο για τις 25 Αυγούστου.

Παρ' όλα αυτά, η γαλλική ομοσπονδία μπάσκετ με «τιτίβισμά» της ξεκαθάρισε πως πρόθεση του παίκτη είναι μόλις αποθεραπευτεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή: «Όταν θεραπευθεί ο αστράγαλός του, ο Ματίας Λεσόρ επιθυμεί διακαώς να κάνει ζημιά με τους μπλε στο Παγκόσμιο Κύπελλο»!

Να θυμίσουμε πάντως, πως νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής (06/08), ο 22χρονος φόργουορντ της Μονακό, Γιοάν Μακουντού, κλήθηκε εκτάκτως στις προπονήσεις της ομάδας, καλύπτωντας έτσι το κενό του ψηλού των «πρασίνων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube