Όλα έδειχναν πως η Γαλατάσαραϊ θα περάσει ένα εύκολο απόγευμα εντός έδρας απέναντι στην Κασίμπασα, για την 7η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι όμως τελικά κατέληξε σε κάζο με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν με μυθικό τρόπο τον βαθμό τη ισοπαλίας, για το τελικό 3-3.

Μόλις τρεις μέρες μετά τη νίκη της επί του ΠΑΟΚ (25/09, 3-1) κατάφερε να πετάξει στα σκουπίδια ένα προβάδισμα τριών γκολ, με την Κασίμπασα να ισοφαρίζει στο 90+5’.

Ο Οσιμέν «μάσαγε» σίδερα στον αγωνιστικό χώρο και έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ δύο φορές. Πρώτα στο 20ο λεπτό του παιχνιδιού ο Νιγηριανός επιθετικός κατέβασε την μπάλα από την σέντρα του Μπαρντακσί και με υπέροχο τελείωμα έκανε το 1-0. Μόλις οκτώ λεπτά μετά, ο Οσιμέν πήρε την μπάλα αυτή τη φορά από την πάσα του Σάρα και με δυνατό σουτ νίκησε με άνεση τον αντίπαλο κίπερ για το 2-0.

Ο Ικάρντι στο 34ο λεπτό έβαλε και αυτός την σφραγίδα του στο ματς, καθαρίζοντας σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση νίκη. Ο Αργεντινός βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή της Κασίμπασα και με όμορφο τελείωμα πέτυχε το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βγάλουν μία αντίδραση στο 44ο λεπτό, με τον Φαλ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μουσλέρα μειώνοντας απλώς σε 3-1.

Ελπίδα έδωσε στην ομάδα του ο Χαζραντίνοβις πετυχαίνοντας το 3-2 από τα 11 βήματα, εκτελώντας ιδανικά τον Ουρουγουανό κίπερ.

Το απίστευτο συνέβη στο 90+5’ με τον Ντα Κόστα να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ και να ισοφαρίζει σε 3-3 με ολόκληρη την ομάδα να γίνεται ένα κουβάρι από τους πανηγυρισμούς για την απίστευτη επιστροφή τους στο ματς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube