Τα Starbucks, πιστά στις αξίες τους, αλλά και στη σταθερή δέσμευσή τους να προσφέρουν μια ασύγκριτη εμπειρία, υποδέχονται το φθινόπωρο με ενδιαφέρουσες γευστικές προτάσεις.

Και αυτό το φθινόπωρο η εμπειρία Starbucks βασίζεται στο τρίπτυχο: καινοτομία – ποιότητα – πάθος για καφέ.

Διαρκής καινοτομία για όσους αναζητούν νέες, εξίσου απολαυστικές και ξεχωριστές γευστικές νότες:

• Pumpkin Spice Latte. Η περσινή επιτυχημένη συνταγή, επανακυκλοφορεί για τους πιο φανατικούς λάτρεις του εποχιακού και ιδιαίτερου ροφήματος που ανυπομονούν να το απολαύσουν ξανά. Αυτή η γεύση γλυκιάς κολοκύθας, με espresso, γάλα, σαντιγί και μπαχαρικά, είναι αδύνατον να μη μείνει αξέχαστη!

• Νέο Pumpkin Spice Frappuccino. Kαθώς στην αρχή του φθινοπώρου διανύουμε ακόμα μια περίοδο με ζέστη, εκτός του Pumpkin Spice Latte, τα Starbucks προσφέρουν και μια κρύα επιλογή, με την μορφή ενός νέου, γευστικού Frappuccino! Καφές, sauce γλυκιάς κολοκύθας, πάγος και γάλα ανακατεύονται και γαρνίρονται με σαντιγί και μπαχαρικά, αποτελώντας το νέο απολαυστικό φθινοπωρινό ρόφημα.

• Νέο Marble Cake. Κέικ για όλες τις ώρες της μέρας, με γεμάτες στρώσεις σοκολάτας και βανίλιας, ώστε να συνοδεύσει ιδανικά τα αγαπημένα ροφήματα Starbucks!

Παράλληλα, μέσα από το πρόγραμμα Starbucks Origin Espresso, έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε όποιο ρόφημα επιλέξουμε, με μια διαφορετική ποικιλία espresso από αυτή που έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε μέχρι τώρα.
Ο Guatemala Antigua, εμπλουτισμένος με νότες κίτρου, σοκολάτας και ελαφριών μπαχαρικών, αποτελεί την καλύτερη επιλογή espresso προσδίδοντας στα ροφήματα μια απαλή γεύση και μια αίσθηση από κακάο.

Αναμφισβήτητη σχέση ποιότητας-τιμής

Τα Starbucks δεσμεύονται για την καλύτερη ποιότητα καφέ και προσφέρουν το πρωινό μας σε απίστευτες τιμές!
Από τις 11 Σεπτεμβρίου θα μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά, ως τις 11 π.μ., Latte, Freddo Cappuccino, Freddo Espresso, Cappuccino, Καφέ Φίλτρου και Frappe με 2€.

Επιπλέον με την αγορά του αγαπημένου μας ροφήματος, μπορούμε να απολαύσουμε λαχταριστά κρουασάν ή ντόνατς με 1€ και τυρόπιτα, μπαγκετίνι ζαμπόν-τυρί, φλογέρα και τοστ με 1,5€.

Πάθος για τελειότητα σε κάθε ρόφημα που μας προσφέρουν οι άρτια εκπαιδευμένοι barista, αποτέλεσμα διαρκούς εκπαίδευσης. Με επιμονή στη λεπτομέρεια, για να απολαμβάνουμε πάντα το ρόφημά μας όπως ακριβώς το θέλουμε, είναι εκεί για να σε βοηθήσουν να βρεις το ρόφημα που ταιριάζει στα δικά σου γευστικά χαρακτηριστικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube