Για το θρυλικό ρόλο του «Χλαπάτσα» στη σειρά «Της Ελλάδος τα Παιδιά» μίλησε ο Δημήτρης Φραγκιόγλου αναφερόμενος στα θετικά και αρνητικά που έφερε στον ίδιο και την καριέρα του.

«Έκανα αυτόν τον χαρακτήρα με πολλή χαρά και ήταν πραγματικά διασκεδαστικό ότι ένας τόσο φρικτός στην πραγματικότητα ήρωας έγινε τόσο αγαπητός στο κοινό. Γενικά το γύρισμα στη σειρά αυτή ήταν πάντα σαν πανηγύρι, χωρίς βέβαια να ξεφεύγει από το επαγγελματικό όριο. Το κλίμα που υπήρχε ήταν όμορφο, διασκεδάζαμε αυτό που κάναμε», ανέφερε στην Espresso.

«Η αλήθεια είναι πως δημιούργησε αργότερα περιορισμούς στην αντίληψη που είχαν οι δημιουργοί για μένα αναφορικά με την τοποθέτησή μου σε κάποια δουλειά, ως επί το πλείστον στην τηλεόραση», πρόσθεσε.

Ο ίδιος δήλωσε πως θα ήθελε να παίξει σε κάποιον δραματικό ρόλο στην τηλεόραση. «Θα με ενδιέφερε και θα με ιντρίγκαρε επίσης. Απλά δεν μου έχει γίνει ποτέ σχετική πρόταση, γιατί δεν μπορούν μάλλον να με δουν οι σκηνοθέτες ή οι σεναριογράφοι της τηλεόρασης σε δραματικό χαρακτήρα», τόνισε.

Τέλος, για τα σενάρια που υπήρχαν στο παρελθόν για επιστροφή της σειράς «Της Ελλάδος τα Παιδιά» ο ίδιος ήταν αντίθετος. «Ποτέ δεν ήμουν θετικός στο να επιστρέψει τηλεοπτικά η σειρά, ακόμη και την περίοδο που ήταν ακόμη εν ζωή δύο βασικοί συντελεστές του σίριαλ, ο πρώτος σεναριογράφος Δημήτρης Βενιζέλος και ο Κώστας Ευριπιώτης. Κάθε πράγμα στον καιρό του, αυτό πιστεύω!», είπε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube