Στον Ατρόμητο δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κοιτάξουν την επόμενη μέρα, μετά την προσφυγή που κατέθεσε εναντίον της ομάδας ο Σωκράτης Φυτανίδης και δεδομένα από χθες αναζητούν έναν κεντρικό αμυντικό, αφού ο έμπειρος σέντερ μπακ δεν πρόκειται να φορέσει τα «κυανόλευκα».

Ωστόσο, η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Σωκράτη Φυτανίδη είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, καθώς στον σχεδιασμό δεν υπήρχε πλάνο ενίσχυσης στη συγκεκριμένη θέση. Αντίθετα, πιο προχωρημένες είναι οι περιπτώσεις για τη θέση του τερματοφύλακα και ενός αμυντικού χαφ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ατρόμητος πλέον αρχίζει και συμβιβάζεται με το ότι δύσκολα θα βρει άκρη με τον Άρη για την περίπτωση του Σωκράτη Διούδη και ήδη αναζητούν κι άλλες περιπτώσεις που προέρχονται κυρίως από το εξωτερικό, με τον Κάναντι να έχει προτείνει κι εκείνος κάποιους παίκτες.

Σε ό,τι αφορά το «εξάρι» τα πράγματα είναι ακόμα πιο προχωρημένα, αφού ο Ατρόμητος έχει καταλήξει σε μία περίπτωση που του κάνει «κλικ» και θα φανεί ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο αν θα μπορέσει τελικά να φτάσει και στο deal, ώστε ο εκλεκτός να προλάβει βρεθεί με την υπόλοιπη αποστολή στο Πήλιο.

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube