Ο ανανεωμένος Φοίνικας έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, επικρατώντας 3-0 σετ στη Σύρο, του Άθλου Ορεστιάδας πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στη φετινή Volley League.

Οι «πειρατές» είχαν σε εξαιρετική κατάσταση τον Τζούριτς και τον Κλίνκεμπεργκ οι οποίοι έδωσαν «παράσταση» πάνω από το φιλέ, ενώ εξαιρετική ήταν και η λειτουργεία των γηπεδούχων στην υποδοχή.

1o σετ

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη επιβεβαίωσε από την αρχή τον τίτλο του φαβορί και επέβαλε τον δικό του ρυθμό. Με πρωταγωνιστή τον Κλίνκεμπεργκ και με... οδηγό το σερβίς οι «πειρατές» πήραν γρήγορα το προβάδισμα. Το σετ μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία και ο Φοίνικας έκανε το 1-0 επικρατώντας 25-16.

2ο σετ


Το δεύτερο σετ αποτέλεσε μια... επανάληψη του πρώτου με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στο μπλοκ και να μην επιτρέπουν στον Άθλο Ορεστιάδας να επιβληθεί. Με τον Τζούριτς να διασπά το τείχος των φιλοξενούμενων η διαφορά αυξήθηκε και έφτασε στη μεγαλύτερη τιμή της που ήταν οι 8 πόντοι, με το σετ να τελειώνει στο 25-17.

3ο σετ


Ο Φοίνικας, δεν άφησε περιθώριο στους νεοφώτιστους να ελπίζουν και με εξαιρετική κυκλοφορία περνούσε με χαρακτηριστική άνεση τη μπάλα στην μεριά του Άθλου Ορεστιάδας. Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη ολοκλήρωσε τη δουλειά εύκολα με 25-16 και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας εύκολα 3-0 σετ.



Τα σετ:
25-16. 25-17, 25-16

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube