Ασπίδα προστασίας στον Σέζνι για την κριτική που δέχεται ύψωσε ο Χάνσι Φλικ, ο οποίος μίλησε ενόψει του παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ατάλαντα για την τελευταία αγωνιστική της League Phase του Champions League (29/01), τονίζοντας πως η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός προπονητής των «μπλαουγκράνα», αφού πρώτα υπογράμμισε πως «η επιλογή τερματοφύλακα αποτελούσε μια δύσκολη διαδικασία για τον ίδιο», αποκάλυψε πως ο Σέζνι θα πάρει φανέλα βασικού απέναντι στους «μπεργκαμάσκι».

Μια δήλωση, η οποία δεν εναρμονίζεται στην τακτική που έχει ο Φλικ να μην αποκαλύπτει τα πλάνα του για τους αγώνες, ωστόσο ο Γερμανός ήθελε με αυτόν τον τρόπο να τονώσει την ψυχολογία του Πολωνού τερματοφύλακα ενόψει της συνέχειας και ειδικά έπειτα από τα πολλά λάθη στα οποία έχει υποπέσει.

Βέβαια, ο Φλικ δεν παρέλειψε να σημειώσει πως ο Ινιάκι Πένια είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, όμως το τεχνικό επιτελείο της Μπάρτσα έχει αποφασίσει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Σέζνι.

Αναλυτικά όσα ανάφερε:

«Έχουμε αποφασίσει να παίξει ο Σέζνι κόντρα στην Αταλάντα. Πάντα προσπαθώ να πάρω την πιο σωστή απόφαση για την ομάδα και παρότι ο Ινιάκι Πένια τα πηγαίνει πολύ καλά, έχω κάνει την επιλογή μου.

Άλλωστε, η θέση του τερματοφύλακα είναι πολύ ιδιαίτερη και σε όλες τις ομάδες που ήμουν η επιλογή του βασικού ήταν πολύ δύσκολη. Ωστόσο, είμαι εδώ για να παίρνω αποφάσεις. Προς το παρόν, θα παίζει ο Σέζν
ι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Champions League: Με Άστον Βίλα ο Τζόλης, κόντρα στην Μπάρτσα ο Παυλίδης - Γερμανικός και ισπανικός εμφύλιος στους «16»

Η «σφαλιάρα» και ο αποκλεισμός προκάλεσαν... ταραχή στη Γιουβέντους - Άλλα έλεγε ο Μότα, άλλα ο Λοκατέλι!

Η νέα μορφή του Champions League προκάλεσε πρωτόγνωρο αποκλεισμό στην καριέρα του Πεπ

Το στιγμιότυπο που θα θέλει να ξεχάσει ο Γκβάρντιολ: Δεν τον... λυπήθηκε ο Μπαπέ

Τα μαγικά του Εμπαπέ, η επική πρόκριση της Αϊντχόφεν και η επτάρα της Παρί: Όλα τα highlights του Champions League

Το γκολ του Φλαμίνγκο που τέζαρε τη Γιουβέντους και έστειλε την Αϊντχόφεν στους «16»

Πέταξε έξω τη Γιουβέντους και ολοκλήρωσε το ιταλικό δράμα η Αϊντχόφεν!

Champions League: Οι ομάδες που προκρίθηκαν από τα playoffs και τα πιθανά σταυρώματα στους «16»

Παρί επτά αστέρων σκόρπισε την Μπρεστ και τώρα… Λίβερπουλ ή Μπαρτσελόνα!

Εμπαπέ από άλλο πλανήτη, έκανε πλάκα στη Σίτι και έστειλε τη Ρεάλ στους «16»!