Μπορεί ο Λεμπρόν Τζέιμς να βρίσκεται πλέον… αλλού, ωστόσο για την ώρα οι Καβαλίερς δεν παρουσιάζονται όσο αδύναμοι περίμεναν κάποιοι. Σε φιλικό που έγινε στο Κλίβελαντ και σημαδεύτηκε από το επεισόδιο μεταξύ Τζέι Αρ Σμιθ και Μάρκους Σμαρτ, οι «Καβς» επικράτησαν 113-102, παρά την απουσία των Λοβ, Χιλ, Κόρβερ και Τόμπσον. Ο Άντε Ζίζιτς είχε 20 πόντους, ενώ 13 πρόσθεσε ο Κόλιν Σέξτον για τους νικητές. Από τους Σέλτικς, που έπαιξαν δίχως Ίρβινγκ και Χέιγουορντ, ο Τέρι Ροζίερ και ο Μάρκους Μόρις είχαν από 17 πόντους.

Οι Κλίπερς νίκησαν 103-87 τους Λέικερς που έπαιξαν χωρίς τον Λεμπρόν Τζέιμς και τον Λόνζο Μπολ. Λου Γουίλιαμς με 19 και Τομπάιας Χάρις με 18 πόντους έκαναν τη διαφορά για τους νικητές, που αγωνίστηκαν χωρίς Γκαλινάρι, Μπέβερλι και Τεόντοσιτς. Καλή παρουσία και από τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς με 11 πόντους και 6 ριμπάουντ σε μόλις 7:23. Ο Κάιλ Κούζμα με 15 πόντους και οι Μπράντον Ίνγκραμ και Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ με 10 πάλεψαν περισσότερο για τους ηττημένους.

Τέλος, οι Γκρίζλις επικράτησαν 109-104 των Πέισερς παρά την απουσία των Κόνλεϊ και Γκασόλ. Τζάρεν Τζάκσον με 18 και Γουέιν Σέλντεν με 16 πόντους πρωταγωνίστησαν για το Μέμφις, ενώ ο Άαρον Χόλιντεϊ με 20 πόντους και ο Ντομάντας Σαμπόνις με άλλους 17 και 14 ριμπάουντ ξεχώρισαν από τους ηττημένους. Η ομάδα της Ιντιάνα δεν είχε διαθέσιμους τους Ολαντίπο, Τέρνερ, Μπογκντάνοβιτς, Κόλισον και Γιανγκ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube