Ο Σκάιλαρ Μέις θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο παίκτης που θα κληθεί να καλύψει το κενό του τραυματία Σκότι Γουίλμπεκιν στη Φενέρμπαχτσε. Ο 27χρονος γκαρντ (1,91μ.) είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει δημιουργικά και εκτελεστικά αυτά που θέλει.

Ο Μέις, που είχε επιλεγεί στο νούμερο 50 του ντραφτ το 2020 μετά την αποφοίτησή του από το LSU, έχει τετραετή εμπειρία στο ΝΒΑ παίζοντας σε Χοκς, Μπλέιζερς και Λέικερς. Σε 105 ματς είχε 4,3 πόντους (34,5% στα τρίποντα), 1,7 ασίστ και 1,2 ριμπάουντ σε 10,6 λεπτά κατά μέσο όρο. Την περασμένη περίοδο έπαιξε σε Πόρτλαντ και LA ξεκινώντας πολύ καλά, με 9,3 πόντους, 5,5 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ σε 22,8 λεπτά ανά αγώνα σε 11 ματς το Νοέμβριο με τους Μπλέιζερς, αλλά στη συνέχεια έχασε τη θέση του. Έτσι όταν πήγε στους Λέικερς περιορίστηκε σε ελάχιστα λεπτά και έπαιξε σε επτά ματς της G-League με 21,1 πόντους (43,2% στα τρίποντα), 5,6 ασίστ και 5 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Στις 25 Σεπτεμβρίου υπέγραψε συμβόλαιο για να είναι στην προετοιμασία των Τίμπεργουλβς, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει ένα συμβόλαιο για την ομάδα της Μινεσότα και έτσι ετοιμάζεται να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube