Δεν αφήνει έτσι το ζήτημα του Σκότι Γουίλμπεκιν η Φενέρμπαχτσε!

Ο Αμερικανός γκαρντ, που αγωνίζεται ως νατουραλιζέ στην εθνική Τουρκίας, δεν ενίσχυσε την τελευταία το καλοκαίρι, όταν και έδωσε μάχη για μία τελευταία ευκαιρία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η αποτυχία της Τουρκίας οδήγησε την ομοσπονδία να τον τιμωρήσει, μαζί με τον Σέιν Λάρκιν, με ποινές 5 αγωνιστικών στο εγχώριο πρωτάθλημα, προστίμου και ανάκλησης διαβατηρίου!

Η τελευταία τιμωρία ήταν και η χειρότερη, καθώς πλέον ο παίκτης λογίζεται ως ξένος στο ρόστερ της Φενέρ, κάτι που δυσχεραίνει το έργο της ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου υπάρχει περιορισμός. Κάπως έτσι, ο σύλλογος πήρε την απόφαση να κάνει έφεση, και θέλει να φτάσει την υπόθεση μέχρι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τη FIBA αλλά και το CAS!

Ως υπερασπιστική γραμμή, η Φενέρ υποστηρίζει πως ο Γουίλμπεκιν βρισκόταν σε φάση αποκατάστασης από τραυματισμό, επομένως ήταν απαραίτητο να απουσιάσει, κάτι που καθιστά την τιμωρία άδικη. Μάλιστα, η ομάδα τονίζει πως έχει χαρτιά στη διάθεσή της που επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό αυτό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube