Στο Παρίσι βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Μουσταφά Φαλ, προκειμένου να ξεκουραστεί λίγες ακόμη ημέρες, πριν ξεκινήσει προετοιμασία με την εθνική Γαλλίας για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μάλιστα, ο παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» και σε γήπεδο μπάσκετ που εγκαινιάστηκε στη γειτονιά που μεγάλωσε, στο προάστιο Σεν Ντενί, με τον δήμαρχο να τον ρωτά αν θέλει να του δώσει το όνομά του και τον 31χρονο σέντερ να δέχεται μετά χαράς, κάτι που έγινε πραγματικότητα.

«Όλα ξεκίνησαν ακριβώς δίπλα, στο γυμνάσιο της πόλης. Είναι πραγματική υπερηφάνεια. Ακόμα κι αν έπαιξα μόνο λίγους μήνες στον τοπικό σύλλογο, είναι η πόλη μου. Όταν μπορείς να δώσεις κάτι για να διασκεδάσεις τα παιδιά, είναι πάντα καλό. Σε αυτό το διάστημα δεν κάνουν τίποτα άλλο», ήταν τα λόγια του Φαλ μετά την τέλεση των εγκαινίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω γήπεδο βρίσκεται στο πάρκο Neuilly-sur-Marne, ενώ ο δήμαρχος της περιοχής θέλησε να τον εμψυχώσει ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, προτρέποντάς τον να κάνει τα πάντα για να πάει στη χώρα του το χρυσό μετάλλιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube