Φαβορί για την πρώτη θέση στους αγώνες κατάταξης είναι ο Ατρόμητος, όμως ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης έχουν τις δικές τους πιθανότητες να κερδίσουν εκείνοι το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Οι Περιστεριώτες υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης και με νίκη εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Από την πλευρά τους, οι Αρκάδες πρέπει να κερδίσουν τους γηπεδούχους και να χάσει ο ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να σημειώσουν ακόμη μία έκπληξη τη φετινή σεζόν.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν νίκη κόντρα στους Ηπειρώτες και ο Ατρόμητος να μην κερδίσει τους Αρκάδες, ώστε να παίξουν στο Champions League.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου δεν έχει κανένα άγχος και όλοι δηλώνουν ικανοποιημένοι με την πορεία που είχε φέτος και την επιτυχία να παίξει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε εδώ όλα τα πιθανά σενάρια για την τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 20:30 (Novasports 1)
Ατρόμητος – Αστέρας 20:30 (Novasports 2)

Η βαθμολογία των αγώνων κατάταξης

Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

Ατρόμητος 10 (8-5)
ΠΑΟΚ 10 (5-6)
Αστέρας Τρίπολης 8 (6-7)
ΠΑΣ Γιάννινα 7 (5-6)

Όποια ομάδα πάρει την πρώτη θέση των play offs θα κληθεί να περάσει δύο προκριματικούς γύρους για να μπει στους ομίλους (30-31/7 και 6-7/8 για τον τρίτο προκριματικό και 20-21/8 και 27-28/8 για τα play offs). Στην κλήρωση της 19ης Ιουλίου για τον τρίτο προκριματικό ο πρώτος των ελληνικών play offs θα αντιμετωπίσει μία εκ των Λιόν, Ζενίτ, Αϊντχόφεν, Μέταλιστ και Φενέρμπαχτσε. Οι ομάδες που θα προκριθούν από αυτό το γύρο θα παίξουν στον επόμενο με μία εκ των Άρσεναλ, Σάλκε, Μίλαν, Πάσος Φερέιρα και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο τελευταίος των ελληνικών play offs θα παίξει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League (κλήρωση στις 24/6, αγώνες στις 18 και 25 Ιουλίου), ο τρίτος των play offs θα παίξει στον τρίτο προκριματικό (κλήρωση στις 19/7, αγώνες στις 1 και 8 Αυγούστου) και ο δεύτερος των play offs θα παίξει στα play offs (κλήρωση στις 8/8, αγώνες στις 22 και 29 Αυγούστου).

Φαβορί για την πρώτη θέση στους αγώνες κατάταξης είναι ο Ατρόμητος, όμως ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης έχουν τις δικές τους πιθανότητες να κερδίσουν εκείνοι το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube