Η ώρα των νοκ άουτ στο Ευρωμπάσκετ.

Βγαίνουν τα τέσσερα πρώτα εισιτήρια για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς ξεκινάει σήμερα στο Βερολίνο η φάση των «16».

Τα φώτα πέφτουν πάνω στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, με την Ισπανία να αντιμετωπίζει τη Λιθουανία στις 21:30 (ΕΡΤ1). Η ομάδα του Σκαριόλο πέρασε στα νοκ άουτ ως πρώτη του 1ου ομίλου, με ρεκόρ 4-1, γνωρίζοντας την ήττα από το Βέλγιο με 83-73 στην 3η αγωνιστική. Η Λιθουανία πέρασε ως τέταρτη από το 4ο γκρουπ, με ρεκόρ 2-3. Το επόμενο εμπόδιο για τον νικητή του ζευγαριού θα προκύψει από το Φινλανδία-Κροατία.

Τα ελληνικά βλέμματα πέφτουν πάνω στο Γερμανία-Μαυροβούνιο (19:00, ΕΡΤ3), από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος της Εθνικής στα προημιτελικά, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Τσεχίας το βράδυ της Κυριακής. Με ρεκόρ 4-1 και μοναδική ήττα το 88-80 από τη Σλοβενία πέρασε ως δεύτερη από το 2ο γκρουπ η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ. Ως τρίτοι από το 3ο γκρουπ με ρεκόρ 3-2 πέρασαν οι φιλοξενούμενοι.

Η αρχή γίνεται στις 13:00 με την αναμέτρηση Τουρκία-Γαλλία (ΕΡΤ1). Η ομάδα του Αταμάν δεν έχει ενθουσιάσει έως τώρα, αλλά πέρασε ως δεύτερη (πίσω από την Ισπανία) στο 2ο γκρουπ με ρεκόρ 3-2, ενώ καλείται να πορευτεί δίχως Λάρκιν στη συνέχεια του τουρνουά. Η ομάδα του Κολέ βγήκε τρίτη στο 2ο γκρουπ με 3-2, πίσω από τη Σλοβενία και τη Γερμανία. Στους «8», η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει Σερβία ή Ιταλία.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Σλοβενία υποδέχεται το Βέλγιο στις 15:45 (ΕΡΤ1). Η ομάδα του Ντόντσιτς έκανε 4-1 στο 2ο γκουπ και πέρασε ως πρώτη, ενώ οι Ομπασοχάν είχαν 3-2 και προκρίθηκε ως τέταρτη. Στα προημιτελικά θα παίξει (όποιος προκριθεί) με Ουκρανία ή Πολωνία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ισραήλ-Ελλάδα: Στη μάχη των νοκ άουτ του Eurobasket U20 η Εθνική Νέων

Έμαθε αντίπαλο στα νοκ άουτ του Eurobasket U20 η Εθνική Νέων

Πρώτη ήττα της Εθνικής Νέων για το Eurobasket U20 στα χέρια της διοργανώτριας Πολωνίας

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Εθνική Νέων, λύγισε τη Σερβία με κορυφαίους Ζούγρη και Σαμοντούροφ!

Live Streaming: Η πρεμιέρα της Εθνικής Νέων κόντρα στη Σερβία για το Eurobasket U20

Οι αντιδράσεις του πάγκου, η ατμόσφαιρα και ο... Παυλίδης: Η παρακάμερα από τη νίκη της Εθνικής κόντρα στην Ολλανδία

Στο κατάμεστο ΣΕΦ η δεύτερη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στις δύο πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών του EuroBasket!

Με Τολιόπουλο, Παπαγιάννη και Πετρούσεφ το Top-10 της 4ης ημέρας των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025!

Κουζέλογλου: «Στην Εθνική Ομάδα έχουμε κοντά μας αυτούς που μας έκαναν να παίξουμε μπάσκετ»

Σίβεκ: «Κυριαρχήσαμε κόντρα σε παίκτες Ευρωλίγκας, αλλά δεν έχουμε την ποιότητα»