Εποχή Νταμίρ Κάναντι έχει ξημερώσει από χθες στον Ατρόμητο, με τον Αυστριακό τεχνικό να έχει ξεκινήσει μαζί με τη διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Ο 47χρονος αποτελούσε εξ αρχής την πρώτη επιλογή των Περιστεριωτών, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα και ως περίπτωση από το «πάνω ράφι».

Ωστόσο, η συμφωνία μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν… Συγκεκριμένα, ακόμα και όταν έφτασε στην Ελλάδα ο πρώην τεχνικός της Ραπίντ Βιέννης, δεν ήταν σίγουρος για το αν τελικά θα πει το «ναι», αφού δεν ήξερε τι θα συναντήσει.

Όμως, στο τι θα συναντήσει πόνταραν Γιώργος Σπανός και Γιάννης Αγγελόπουλος. Συγκεκριμένα, ο Ατρόμητος στήριζε πολλά στη διαπραγματευτική του θέση στο να εντυπωσιάσει τον Κάναντι μέσω του προπονητικού κέντρου της ομάδας και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις στις οποίες έχει επενδύσει εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία χρόνια η διοίκηση.

Τελικά, όντως ο Νταμίρ Κάναντι έμεινε εντυπωσιασμένος από τα όσα είδε και μάλιστα δεν περίμενε να βρίσκονται σε τόσο υψηλό επίπεδο. Μάλιστα, δεν δίστασε να συγκρίνει τις προπονητικές εγκαταστάσεις με αυτές της Ραπίντ Βιέννης.

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube