Την Τετάρτη, κόντρα στην ελβετική Νοσατέλ στις 19:00, οι Ναξιώτισσες θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να πάνε στη ρεβάνς με πολλές ελπίδες πρόκρισης στους «16» του Challenge Cup, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «32» της διοργάνωσης.

Ο Ζόραν Κόβαζιτς, με εξαίρεση τη Λαδένη, η οποία έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον χιαστό, δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο αγωνιστικό πρόβλημα και εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος.

«Έχουμε μπροστά μας μια νέα μεγάλη πρόκληση και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για τις ανάγκες αυτού του αγώνα», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για τη «βαριά» ήττα της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. «Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση και μια "βαριά" ήττα στο ματς με τον Ολυμπιακό, για την οποία αποκλειστικός υπεύθυνος είμαι εγώ. Θεωρώ, όμως, ότι έχουμε αφήσει πίσω μας αυτό το ματς και έχουμε αφοσιωθεί πλήρως στο ματς με τη Νοσατέλ.

Η ελβετική ομάδα είναι το φαβορί και πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Δεν ξέρω αν έχουμε 10% ή 20% πιθανότητες για να προκριθούμε, αλλά ξέρω ότι θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Η αποστολή της Νοσατέλ βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νάξο, με τον Βραζιλιάνο τεχνικό, Λουίζ Σόουζα, να εμφανίζεται προετοιμασμένος για μία σκληρή μάχη.

«Ο Πανναξιακός, όπως είδα και στα ματς με τη Μινχάνσκα, είναι πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα, έχω ξεχωρίσει την Τσέσλιαρ και την Τσβετάνοβα, αλλά γενικά είναι μία πολύ καλή ομάδα και, μέσα στην έδρα της και με τη βοήθεια του κόσμου, θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube