Εκτός αποστολής του Ατρόμητου εν όψει του ματς κόντρα στον Ηρακλή για αγωνιστικούς λόγους έμεινε ο Πίτου Γκαρσία, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα είχε ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και προπονείται κανονικά.

Εξάλλου, ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές και πριν από τον αγώνα θα αποκλείσει δύο απ’ αυτούς. Στις επιλογές βρίσκονται τόσο ο Σουμπίνιο μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε την προηγούμενη εβδομάδα, όσο και ο Λε Ταλέκ.

Την αποστολή αποτελούν οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Λημνιός, Ουσέρο, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Κοντοές, Παπαδόπουλος, Ματέι, Μπάλλας, Μπρίτο, Θεολόγου, Μπίτολο Λε Ταλέκ, Φυτανίδης, Γροντής, Κειτά, Σουμπίνιο.

Κούρος και Πίτου Γκαρσία που είναι απόντες θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Ρούσση, ενώ εκτός είναι και ο ανέτοιμος Εμπόου.

Αύριο (ημέρα του αγώνα), το γραφείο πώλησης εισιτηρίων (Θύρα 2) θα ξεκινήσει την πώληση από τις 11 το πρωί. Από τις 17.30 και μέχρι την έναρξη του αγώνα θα λειτουργήσουν επίσης τα εκδοτήρια στις Θύρες 4 και 7.

Γενική είσοδος 10 ευρώ στις Θύρες 2, 4 και 7. Στη Θύρα 5 η τιμή είναι 5 ευρώ και στη Θύρα 3 είναι 30 ευρώ.

Για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη είναι η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube